sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Viikko kaupungissa

Sirkku ja pennut asuivat tämän viikon maanantaista perjantaihin mun kanssa kaupungissa. Ennen tätä en ollut pentuja puoleentoista viikkoon nähnyt. Nyt ne palasivat taas takaisin mökille. Itse joudun koulun takia olemaan Tampereella, joten pentuja tulee nähtyä vain silloin, kun matkustaa mökille, lähinnä satunnaisina viikonloppuina. Katsotaan, jos tulisivat kuitenkin taas pian uudestaan tänne. Olisihan se niiden kanssa kiva olla vähän enemmän, ennen kuin lähtevät uusiin koteihinsa.

Pennut ovat saaneet liotettua ruokaa nyt kolmesti päivässä; aamuisin, päivällä kahden ja neljän välillä sekä illalla. Koulupäivien ajan olen laittanut Sirkun niiden kanssa alakertaan rajatulle alueelle. Sekin kuitenkin pääsisi sohvalle niiltä pakoon halutessaan. Ilmeisesti Sirkku vaan on liian tyhmä ja yrittää piiloutua niiltä sängynaluslaatikkoon, jonne ne tietenkin seuraavat perässä. Itse en kuitenkaan ole huomannut, että Sirkku pentuja enää maitobaarille päästäisi.

Nämä pennut muuten liikkuvat jännästi pareittain. Tuntuvat koko ajan olevan pojat samassa paikassa ja tytöt samassa paikassa.

Pennuilla kävi viikko sitten katsojia. Näillä näkymin toinen poika, todennäköisesti Napa, olisi lähdössä Ouluun ja toinen tytöistä Järvenpäähän. Lähtevästä tytöstä ei vielä ole varmuutta, mutta ostajat suostuivat ottamaan kumman vain riippuen siitä, kumpi me halutaan jättää kotiin. He haluavat kotikoiraa, joten luultavasti annetaan heille tytöistä sosiaalisempi, josta he itsekin pitivät, ja pidetään itse tämä ulkonäöllisesti lupaavampi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti