lauantai 17. syyskuuta 2016

Mökillä taas..

Vikko sitten Napa tippui järveen ennen lähtöään. Nyt oli Rääkyn vuoro käydä uimassa. Olivat rantakivillä kävelemässä, kun tämä alkoi kurkottelemaan juomaan vedestä. Ja molsk! Sinne tippui. Omin avuin osasi kuitenkin ylös tulla. Eikä mennyt kauaakaan, kun nätti jo unohtaneen koko asian.

Tulin siis nyt taas viikonlopuksi mökille. Katseltiin eilen jääkiekkoa ja otin jossain vaiheessa Epun syliin selälleen. Se oli siinä hetken nätisti, jonka jälkeen vaan räjähti ihan yhtäkkiä. Se alkoi rimpuilemaan, rähisemään ja puremaan. Ja pian taas rauhoittui.

Viikko sitten lähteneestä Napasta tuli lopulta Nappi. Siitä on muutamia kuvia laitettu, eivätkä ainakaan vielä halua pikkuhirviötä palauttaa. ;) Huomenna lähtee sitten toinen tytöistä.

Nyt, kun on kolme pentua jäljellä, niin näiden leikkiessä jää aina yksi pentu kolmanneksi pyöräksi. Onneksi sentään vaihtelevat leikkiparit, eikä ole joka kerta sama ulkopuolelle jäävä. Ja tämäkin ongelma katoaa taas huomenna, kun on taas parillinen määrä pentuja.

Ja edelleen on mulla se ongelma, että Rääkylle pitäisi keksiä joku parempi pysyvä nimi.. Tuo ei välttämättä ole ihan se, miksi sitä haluan seuraavat kymmenen vuotta kutsua.

Rääky tippui järveen
"Hyi, mää oon märkä!"
Eppu <3
Sehän näyttää tässä ihan töpöltä.
Remonttiapulaisia
Leikkirinki
Räyh! Otetaan vauhti...
...ja sitten veljeen kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti