torstai 22. syyskuuta 2016

Näyttelysuunnitelmia

Nyt, kun pennut alkavat pikkuhiljaa vierottumaan Sirkusta ja koira palautua normaaliin kuntoonsa, voikin taas alkaa suunnittelemaan näyttelyitä. Ja niitä onkin suunniteltu jo loppuvuodeksi.

Sirkun onkin tarkoitus lähteä ulkomaille siskon kanssa. Se ilmoitettiin kahteen kansainväliseen näyttelyyn Puolassa 29. -30. lokakuuta Poznaniin. Jälkimmäinen näistä on Puolan voittaja. Näiden lisäksi se osallistuu viikkoa myöhemmin Herningissä järjestettäviin Tanskan sekä Pohjoismaiden voittajiin.

Kunnon tittelijahtia luvassa siis. Itse kuitenkin pessimistinä lähden näihin enemmänkin asenteella "ei sieltä kuitenkaan mitään tule". Mutta jos oltaisiin positiivisia ja alettaisiin miettimään, mitä kaikkea tarvitaan, niin... Itselleni tärkeimpänä olisi, että molemmista maista tarvittaisiin yhdet CACIBit, niin koirasta tulisi kansainvälinen muotovalio. Tittelitkään eivät kuitenkaan harmittaisi. Realistisella ajattelulla taas uskon, että Puolasta tittelikin on vielä mahdollinen, mutta Tanskassa todennäköisesti on kovempiakin suomalaisia, jotka vievät palkinnot.

Nyt on vielä mietinnässä, pitäisikö Sirkku ilmoittaa vielä kotimaiseen voittajaan, joulukuulle. Tuomarina olisi toisena päivänä Tarja Löfman, joka on Sirkusta tykännyt aiemmin. Mietin, kannataisko kokeilla valioitumista hänen kehässään suuremman kilpailijamäärän seassa, vai odottaisiko ensi vuoteen ja pieniin ryhmiksiin, joissa ei välttämättä niin paljon osallistujia olisi. Tätä pulmaa jäädään miettimään.

Näitä kaikkia näyttelyitä silmällä pitäen kuitenkin huolettaa tuo pentujen jälkeinen karvanlähtö. Täytyy todellakin vain toivoa, että karvat kasvavat takaisin ennen näitä.

Mielenkiintoista. Ensi vuonna saadaan Tampereelle kaksi isoa näyttelyä lisää. Toukokuun KV-näyttelyn lisäksi vuoden lopulla järjestetään vielä viikonlopun aikana kansainvälinen sekä kaikkien rotujen näyttely. Eli jopa kolme näyttelyä. Nämä ainakin lähtökohtaisesti tulee kaikki käytyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti