torstai 17. marraskuuta 2016

Kynnenleikkuuta

Sirkulla tuntuu ilmeisesti olevan joku sellainen käsitys, että kynnenleikkuuseen kuolee. Onnistuin nyt leikkaamaan siltä kahdesti liian paljon kynttä. Ensimmäinen johtuen siitä, että se juuri leikkaushetkellä päätti alkaa potkimaan jalallaan. Toinen taas oli aivan täysin mun oma moka. Otin liikaa, kun en muistanut, että siltähän leikattiin juuri, kun Eppua käytiin hakemassa.

En ymmärrä, minkä takia näillä ne kynnet näyttää järkyttävän pitkiltä ja kasvaa nopeammin kuin mitteleillä, mutta kumminkin sitten kun niitä leikkaa, niin ei voi ottaa kuin sen millin, pari. Muuten alkaa vuotamaan. Mitteleillä taas tuntuu olevan niin, että kynnet kasvaa hitaasti ja niistä voi aina ottaa reilummin kerralla. Mutta joo, täytyy vaan ottaa usein ja todella pieni palanen kerrallaan.

Viimeksi Sirkku oli vielä helppo leikattava, kun yritin näyttää Epun hakijoille, miten käy, kun ei riittävän hyvin totuta tähän. Nyt, kun ketään ei ollut näkemässä, niin tuo päätti taas aloittaa sen hirveän rääkymisen ja puremisen.

Mielenkiintoista, että jokaisen kynnenleikkuun jälkeen täytyy kirjoittaa siitä tekstiä. Tuohan ansaitsee jo oman tunnisteensa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti