lauantai 19. marraskuuta 2016

Hihnakävelyn edistymistä

Monella koiralla ongelma tuntuu olevan, etteivät ne halua ulos kylmällä kelillä. Näillä päin vastoin on niin, että kylmällä menevät mielellään ja ilman mitään ongelmia. Jopa pikku-Pipsakin. Luulin jo, että se olisi oppinut kävelemään hihnassa, mutta sitten tulivat nämä nykyiset loskapaskakelit. Pipsa kulkee kuivemmat kohdat kunnolla, mutta heti kun tulee lätäköitä tai märempiä kohtia niin se alkaa jumittamaan.

Nyt on jo lumet ja loskat sulaneet suurimmaksi osaksi taas pois, mutta se keli, mikä pari päivää sitten oli. Kun tie oli laidasta laitaan pelkkää loskaa, niin tuolle kakaralle se vaan oli hirveää tuskaa kävellä. Tosin kyllä sekin sitten loppujen lopuksi aina tuli, kun vedin hihnasta kevyesti eikä sille muitakaan vaihtoehtoja jäänyt. Täytyy nyt tuollakin kelillä kävellä ja harjoitella sen kanssa enemmän.

Meidän pitäisi myös käydä Pipsan kanssa ihan vain kahdestaan harjoittelemassa hihnakävelyä. Tähän asti Sirkku on kulkenut mukana aina, kun itse en iltaisin jaksa alkaa useampia lenkkejä tekemään ja . Pipsa taas kulkee hyvin mukana, kun se roikkuu Sirkun perskärpäsenä.

Jäädään odottelemaan taas lumien tuloa. Siihen voikin mennä aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti