perjantai 20. toukokuuta 2016

Astutus

Käytiin torstaina toukokuun 19. päivä Siuntiossa astuttamassa Sirkkua.

Neljän aikaan päivällä lähdettiin täältä Tampereelta ajamaan kohti Siuntiota. Matkaanhan meni ainakin sen kaksi ja puoli tuntia aikaa. Juuri sen verran, että Suomen peli ehti loppua ennen kuin perille päästiin. Olipahan ainakin kuunneltavaa matkalla. Navigaattorikin osasi yllättävän hyvin pysyä pois pikkuteiltä.

No. Päästiin paikalle, päästettiin Sirkku sisälle uroksen kanssa. Siinä meni sen pari, kolme minuuttia, kun homma oli jo hoidettu ja olivat nalkissa. Äännähdystäkään eivät päästäneet. Tuskin olisi kukaan edes huomannut, jos olisivat nurkan takana olleet..

Odoteltiin vielä tuon jälkeen, tekevätkö vielä jotain. Mutta ilmeisesti olivat sitä mieltä, että ensimmäinen kerta riitti. Sen jälkeen eivät enää oikein innostuneet uudelleen yrittämään.

Lisäksi päästiin samalla katsomaan heillä olleita schipperkepentuja. Suloisia palleroita olivat. (<3) Edellisen kerran olen nähnyt tämän rodun pentuja silloin, kun haettiin Sirkkua. Siitäkin jo reilu pari vuotta.

Ja taas parin tunnin ajomatka takaisin kotiin. Lisäksi hieman matka vielä venyi, kun pysähdyttiin hakemaan itselle matkaevästä ja juottamaan Sirkkua. Siinäpä se reissu sitten olikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti