lauantai 27. helmikuuta 2016

Varastomyynnissä

Käytiin tänään HauHaun varastomyynnissä, Sirkkukin tietenkin mukana. Tuon tapahtuman mainostus oli selvästi onnistunut vähän liiankin hyvin.. käytävillä ei ollut yhtään ylimääräistä tilaa eikä sekään auttanut, että ihmiset tuntuivat kävelevän kaikki eri suuntiin. Ja jonotuskin kesti vain puoli tuntia. Ilmeisesti muutama muukin oli ajatellut, että kannattaa mennä heti aamulla.

 Käytäväthän siellä olivat niin täynnä, että koirat oli melkein pakko pitää sylissä. Loppujen lopuksi auton perä täynnä Ikean kasseja..ja Sirkku sai vain kaksi lelua.

 Sirkku löysi ulkoa myös corgi -kaverin, jota oli pakko päästä härnäämään. Ensin tuo haastoi sitä leikkiin ja heti kun se tuli, niin Sirkku peruutti juuri sen verran, että corgilta loppui hihna kesken, eikä ylettänyt Sirkkuun. Kotonakin tuo yrittää härnätä muita leluilla. Selvästikin muiden koirien ärsyttäminen on sen lempiharrastus.

 Varaston tyhjennyksen jälkeen käytiin vielä tutulla. Kovasti yritti Sirkku haastaa Prahanrottakoiria leikkimään, mutta nämä vastasivat tähän haukkumalla ja murisemalla. Tämän jälkeen ei Sirkku saanut enää liikkuakaan, kun rotat vahtivat reviiriään. Tuo tyytyi sitten syömään luita kotiinlähtöön asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti