lauantai 11. helmikuuta 2017

Varastomyynti

Tänään käytiin HauHaun varastomyynnissä. Pipsahan tosiaan otettiin mukaan sillä ajatuksella, että jos sitäkin pikku hiljaa alkaisi jollain tavalla sosiaalistamaan. Muutaman kuukauden myöhässä, mutta kuitenkin. Kyllä se vieraiden koirien kanssa toimeen tulee, mutta ei erityisesti niiden seuraan hakeudu kuitenkaan. Toisin kuin Sirkku, se ei ole ihmisläheinenkään.


Noh, kärryissähän se suurimman osan ajasta istui, kun ei lattialle viitsinyt päästää muiden tiellä pyörimään. Vähän se välillä yritti murista muille koirille, mutta hiljeni kuitenkin komennettaessa. Loppujen lopuksi Pipsa ihan hyvin käyttäytyi, mutta kyllähän sitä vielä pitää jatkossakin totuttaa sekä vieraisiin koiriin että ihmisiin.

"Nää on kaikki mun.."
Itse tapahtumahan oli nyt paljon paremmin järjestetty kuin viime vuonna. Viimeksi varasto oli järkyttävän pieni, siellä oli niin paljon ihmisiä, ettei mitään mahtunut oikein katsomaan ja kaiken lisäksi kassoille oli sellainen puolen tunnin jonotus. Nyt nämä oli kaikki paremmin hoidettu. Varasto oli toisessa rakennuksessa, jossa oli paremmin tilaa. Lisäksi itse tultiin vasta puolen päivän aikaan, jolloin iso osa ihmisistä oli jo käynyt. Aamulla ennen aukeamista oli kuulemma suurempi ruuhka ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti