maanantai 18. heinäkuuta 2016

Voisitko jo pian...?

Edelleen odotellaan Sirkun pentuja. Ja odoteltu on perjantaista lähtien. Koko viikonlopun olen nyt sen kanssa oleskellut ja yrittänyt opettaa sen menemään häkkiin. Aiemmin, kun on tunkenut sängynaluslaatikkoon, joka ei mikään paras synnytyspaikka ole. Nyt Sirkku jo itse omasta tahdostaan menee kevythäkkiin, jonka on tarkoitus toimia synnytyspaikkana.

Pari kertaa se on jo petaillut sen näköisesti, että josko pian alkaisi jotain tapahtua, mutta... sen jälkeen aina alkanut vain nukkumaan. Nytkään ei mitään merkkejä ole, että alkaisi synnyttämään, mutta jos sitten illalla... Kova potkiminen siellä ainakin on, pennutkin haluaisi jo ilmeisesti ulos. ;)

Muutamia kuvia olen katsellut schipperkeistä ennen synnytyksiä, ja tuo näyttää niihin verrattuna paljon paksummalta. Toivotaan siis, että on paljon pentuja. Viittä ollaan itse veikattu, ja samanlaista arvausta tuli myös facebookin kautta eräältä kasvattajalta.´

Seisominen ja liikkuminen ovat jo sen verran vaikean näköisiä, että... Voisi helpottaa kummasti, jos pullauttaisi pentuset ulos. Mutta sitä jäädään nyt odottamaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti